Vandaag even naar de open atelierroute de Pijp geweest. Eerst Hanneke van Wijk bezocht. Wat woont ze leuk zeg! Ik heb twee potten en een kandelaartje bij haar gekocht en een vaas, die je aan de muur kunt hangen. Ik kon het echt niet laten. Ik ben zo’n fan van haar werk. Daarna even bij Fenneke de Kramer geweest. Ook een getalenteerde kunstenares. Schilderijen in aardetinten en met gestileerd vee. Helaas heb ik niet echt plek in mijn huis meer voor nog meer schilderijen … dan zou ik eens wat weg moeten doen. Jammer genoeg kon ik verder niet rond kijken in de Pijp, want ik moest door naar het open podium van de Centrale bieb. Waar ik overigens nooit ben aangekomen, want ik moest snel naar huis. Ik was iets essentieels vergeten thuis (nogal stom). Kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan! Ik hoop dat ik snel toch een keer kan optreden bij Jos.

Gecategoriseerd in: