De laatste weken ben ik o.a. druk geweest met camera werk voor de reportage van Merel Adrichem over de wet kraken en leegstand. Nu blijkt dat toch het meeste camerawerk van mijn hand is. Dus vandaar even een linkje op deze blog. Interessant voor iedereen die de kraakbeweging een warm hart toe draagt. Maar ook interessant voor meer rechtse lieden, die iets hebben van handen af van andermans vastgoed.

De gevolgen van de wet ‘Kraken en Leegstand’

“Een reportage over de gevolgen van de wet ‘Kraken en Leegstand’. Met (ervarings)deskundigen wordt gekeken naar leegstandsbestrijding en kraken. Wordt dit wetsvoorstel een succes? Wegen de baten zwaarder dan de kosten? Trek uw conclusie zelf na het zien van deze reportage.

Deze reportage is onderdeel van het afstudeerproject van Merel Adrichem. Dit project had niet tot stand kunnen komen zonder Ernst Koelman, editor RTL Nieuws en Jan de Boer, redacteur RTL Nieuws. Ook corrector Will de Graaf verdient eeuwige roem voor haar bijdrage. De reportage bevat archiefbeeld van RTL Nieuws en mag daarom slechts worden bekeken op deze account. Downloaden en/of verspeiding van dit materiaal op iedere andere wijze is verboden.

Kijk en geniet.”

Involves Merel Adrichem.

Gecategoriseerd in: